Programari Online

Tratamente Joico

SISTEMUL DE REPARARE IN 4 PASI (K-PAK)

Sistem unic in lume cu rezultate exceptionale. A castigat locul intai mondial in ultimii 8 ani in cadrul Concursului Asociatiei Internationale a Stilistilor, bazat pe baza voturilor membrilor din intreaga lume.

Sistemul se compune din:

PASUL 1: Chelating Shampoo curata parul in profunzime;
PASUL 2: Cuticle Sealer echilibreaza PH-ul la nivelul cuticulei;
PASUL 3: Deep Penetrating Reconstructor reface 100% structura firului de par;
PASUL 4: Intense Hydrator hidrateaza si sigileaza cuticula.
  • la sfarsitul tratamentului PH-ul parului  va fi neutru;
  • tratamentul depune keratina pe intreaga lungime a parului, obtinandu-se acelasi diametru al firului par;
  • refacerea elasticitatii naturale a parului;
  • stralucire prin inchiderea cuticulelor keratinoase;
  • aspect natural si sanatos;
  • parul degradat poate fi revigorat, intarit prin formulele de hranire din interior spre exterior al Quadramine Complex (cei 19 aminoacizi existenti in firul de par).
SISTEMUL DE VOPSIRE VERO K-PAK COLOR (VOPSEA PERMANENTA)

Noile vopsele (lansate in primavara 2007) contin, pe langa pigmenti de colorare si proteina de baza a parului, keratina ca si Quadramine Complex (complex de hranire). Astfel, cand vopsim parul il si tratam. Pentru aceasta inovatie JOICO a castigat medalia de aur la Premiile Abbie.

Deasemenea keratina si Q Complex se gaseste in toate produsele JOICO:
    - vopsele;
    - pudra decoloranta;
    - produse de tratament;
    - styling.

Vopselele pentru par Vero K-PAK Color contin maxim 2 pigmenti, dintre care unul este majoritar. Beneficiile sunt enorme: hairstylistul specialist Joico poate crea culori unice, personalizate, prin combinarea mai multor pigmenti intre ei.

Derma capilara este protejata prin continutul redus de amoniac 1,4% (minim 5% la celelalte vopsele mergand pana la 8-9 % !!). Acest lucru este posibil datorita dimensiunii foarte reduse a moleculelor de pigment (masa moleculara incepe de la 50 fata de celelalte vopsele a caror masa moleculara incepe de la 2200, deci de cel putin 44 ori mai mici !!!), ele nenecesitand o deschidere foarte mare a cuticulei (rolul amoniacului in compozitia vopselei) pentru a patrunde in interiorul firului de par (cortex). In plus, avand dimensiuni atat de mici, a fost posibil pentru Joico sa dezvolte un sistem aditional revolutionar de patrundere a pigmentului prin cuticula, nu prin intredeschiderea ei, sistemul TCD (Trans-cuticle Cuticle Delivery).

Deci sa ne imaginam firul de par ca pe un cilindru lung din sticla. Una este sa il umplem cu bolovani mari, iar printre bolovanii asezati unul peste altul se vede in partea cealalta (cazul celorlalte vopsele), si alta este sa il umplem cu pietre mari, medii, mici, si nisip, caz in care umplerea va fi totala (cazul Joico). Deci vopsirea va fi cu peste 60% mai eficienta, iar obtinerea unei culori luminoase si frumoase este garantata.

Sistemul K-PAK, pe langa keratina mai contine si Quadramine Complex (cei 19 aminoacizi existenti in firul de par.

SISTEMUL DE VOPSIRE VERO K-PAK CHROME (DEMIPERMANENTA)

Vopselele demipermanente din sistemul Vero K-PAK Chrome nu contin amoniac si rezista intacte pana la 15 spalari. Ele au de asemenea incluse in ele keratina si Q Complex.

Consultati-va cu specialistii nostri Joico pentru a gasi cea mai buna solutie pentru frumusetea parului dumneavoastra.

Pasi din Sistemul de Reparare se utilizeaza si in procesul de vopsire sau decolorare-vopsire.
 
Programari Online