Programari Online

Tratament Biostimulare Ultratone

Aparat de ultima generatie, devenit de neinlocuit la Hollywood dupa rezultatele spectaculoase obtinute cu el de Madonna si Gwineth Paltrow, biostimularea va este recomandata si de noi. Firma engleza, inventatoarea biostimularii in 1983, a reusit prin cercetari complexe, sa descifreze stimulii electrici biologici ce produc un efect vizibil corpului uman.

Astfel nu mai putin de 41 curenti electrici de diverse intensitati, modulari si frecvente, vor reusi sa transmita corpului tau stimuli potriviti pentru efectul dorit: anticelulitic, slabire, tonifiere, drenaj, recuperare dupa nastere, lifting, lifting facial, drenaj facial etc.

De exemplu, trebuie sa ai intotdeauna in vedere ca organismul femeii, intr-o cura alimentara de slabire prin infometare, va apela in primul rand la rezervele de proteine din muschi, deoarece sunt mult mai usor accesibile. Doar atunci cand situatia va deveni foarte critica organismul va apela si la rezervele de grasime. Din aceasta cauza rezultatul unei cure dusa prin infometare este un organism slabit de putere, cu muschii atrofiati, peste care ramane stratul de grasime redus in mica masura. Scaderea in centimetri se va referi in special la micsorarea dimensiunii muschilor (atrofierea). Cele mai ambitioase vor duce curele la extrem, insa din pacate rezultatele vor fi muschi hiper atrofiati, o piele laxa si pamantie si un organism slabit.

ULTRATONE ofera o alternativa minunata. Corpul tau va consuma grasimi din zona dorita si va capata o forma de invidiat.
 
Programari Online