Programari Online

Salon Sauna Bucuresti

Sauna este probabil cel mai rapid mod de a elimina o cantitate mare de toxine din organism intr-un timp relativ scurt. Aceasta nu este putin, pentru ca ultimele descoperiri in nutritie si fiziologie arata ca aceste cantitati mari de toxine din organism influenteaza cu peste 65 % acumularile de grasimi in organism.

Se va face o expunere de 12-15 min la temperatura maxim suportabila, urmata de un dus pentru spalarea toxinelor de pe corp si pentru a pregati pielea pentru a doua expunere, cand, la eliminarea toxinelor va ajuta si procesul de osmoza.

Dupa a doua expunere se face din nou dus.

In timpul celor 2 expuneri se vor consuma cantitati cat mai mari de apa, pentru a furniza suportul (vectorul) de iesire a toxinelor din organism.

Practic, organismul va primi o cantitate de caldura, temperatura sa crescand. El va incerca sa o reechilibreze. Va apela astfel la mijlocul cel mai simplu si rapid – eliminarea apei prin transpiratie. Odata cu eliminarea apei se antreneaza si toxinele.

Multi dintre cei care incearca sauna renunta dupa o sedinta, „pentru ca nu transpira” , „pentru ca li s-a facut rau” . Daca nu transpira inseamna ca organismul si-a pierdut abilitatea de a transpira, adica de a elimina toxinele si prin piele, ceea ce inseamna ca rinichii vor fi suprasolicitati, favorizand aparitia pietrelor, sau toxinele vor ramane in organism perturband procesele fiziologice normale.

Perseverand, la a treia, a patra sedinta vor descoperi ca incep sa transpire abundent. In al doilea caz, „mi s-a facut rau”, constatam ca clienta nu a consumat decat putina apa, sau deloc, organismul nemaiavand posibilitatea sa reechilibreze temperatura corpului rapid.

Un alt rezultat minunat al saunei va fi reglarea functiei vitale a transpiratiei. Organismul va incepe sa transpire normal, eliminand putin cate putin toxine, pe masura ce apar in corp. Aparent paradoxal, transpirand mai mult (citeste normal) va dispare mirosul neplacut al transpiratiei. Ea va fi inodora deoarece concentratia de toxine va fi infima.
 
Programari Online